Miks Euroopa Auto?

Autot ei osteta iga päev ning seda raskemad on otsused, mida tuleb enne seda teha. Milline auto, mis värvi, millises hinnaklassis, automaat või manuaal? Küsimusi on mitmeid ja nendele tuleb vastata, et teha parim valik võimalikest. Oleme siin selleks, et vastused leida ja sellest vastavalt teil ka otsuseid tea.

Euroopa auto üritab inimeste elu lihtsamaks teha läbi hea teeninduse, paremate hindade ja suure autovalikuga. Kõik selleks, et autoost oleks meeldiv ja meeldejääv.

Mitmeid kordi suurem valik autosid.

Autoost on tähtis asi ja iga inimene soovib enda soovidele vastavat mudelit. Eesti turg on suhteliselt väike ja tänu sellele on ka autode valik väike. Selleks, et enda soovidele vastav auto leida, on mõistlik vaadata korraga tervet Euroopa turgu. Euroopast autot ostes ei pea muretsema. Kõik autod on kontrollitud nii seal kui Eestis ja ideaalses korras auto on kliendile garanteeritud.

Märkimisväärne hinnavahe võrreldes Eesti turuga, ikka kliendi kasuks.

Turg määrab hinna vastavalt sellele, mis hinnaga on kliendid nõus toodet ostma. Tooteks on autod ja turu ning valiku suurus määrab ka hinna. Mida suurem turg, seda suurem konkurents ja tõenäoliselt ka odavam hind. Euroopast auto ostes on hinnavõit võrreldes Eestiga keskmiselt 5-20%. Allahindluse määr oleneb automargist ja kliendi soovidest.

Personaalne nõustamine ja meeldiv teenindus

Uute autode salongi külastades peaks teoorias vähemalt olema tunne suurepärasest teenindusest ja kliendist hoolimisest. Millegi pärast on Eesti automüügi sektoris olukord, kus kasutatud autode müügi puhul ei pea nii palju teenindusele ja personaalsele nõustamisele rõhku pöörama. Oleme siin selleks, et traditsioone muuta. Iga teise ringi auto ostja väärib suurepärast personaalset teenindust. Auto soetamine peab olema pidupäev, mis jääks positiivselt meelde pikemaks.

Vanemad postitused
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square